Anyone going?(updated)

22 07 2007

tbfu688cxffxl.jpg

Extracted from an email ;

assalamualaikum guyz,

untuk makluman semua, saya terpanggil dan kena panggil oleh bro senior, utk
menerangkan serba sedikit apa yg berlaku pada 18-08-2007 nanti.

pada 18-08-2007 tersebut, menurut puan pengetua dan seperti yg diumumkan
pada majlis jamuan makan tempoh hari, YM Sultan Perak berkenan mencemar duli
untuk turun ke Seratas bagi menyambut ulangtahun yg ke 25 tahun Seratas.
Pihak sekolah menjemput kesemua Alumni hadir pada minggu tersebut bagi
memeriahkan lagi sambutan ulangtahun tersebut.

Pihak AJK Alumni masih belum berkesempatan mengadakan perbincangan bagi
penglibatan dan sumbangan Alumni pada perayaan tersebut. Walaubagaimanapun,
dalam mesyurat terdahulu, telah disuarakan beberapa aktiviti2 dan sumbangan
yg boleh Alumni berikan kepada pihak sekolah bagi perayaan tersebut. Detail
mengenainya akan di wawarkan dalam yahoo group kelak.

Buat pengetahun semua, presiden Alumni, Dato’ Shalimin turut hadir sewaktu
wakil sekolah mengadap Tuanku untuk menetapkan tarikh 18-08-2007.

Jadi diharapkan, alumni dapat meluangkan masa pada weekend tersebut. Mana yg
perlu ambil cuti, sila book siap2….

kehadiran kita dapat mengambarkan betapa sayangnya kita pada sekolah,
walaupun sudah hampir 25 tahun kita tinggalkan ………… ……… ..dan
menunjukkan rasa penghargaan kepada sekolah yang telah berjaya mendidik kita
secara formal atau informal hingga ke peringkat kita sekarang….

sekian, teima kasih…..

alfian hashim – deputy secretarial general Seratas Alumni

Tarikh: 18.8.07

Tempat: Dewan Besar Seratas, Taiping
Pakaian: Batik

Aturcara:
9.30 : Ketibaan dif-dif jemputan
9.50 : Ketibaan YAB menteri besar
perak dan isteri
10.00 : Keberangkatan DYMM Sultan Perak
: Nyayian lagu kebesaran negeri perak
: persembahan koir lagu seratas
: persembahan wind orkestra
: persembahan puisi dan lagu
: ucapan aluan pengetua seratas
: ucapan setiausaha kementerian
pelajaran malaysia
; titah perasmian DYMM sultan perak
: persembahan montaj
: bacaan doa
: penyampaian anugerah tokoh bekas
pelajar
: penyampaian anugerah pelajar
cemerlang SPM
2006
11.15: keberangkatan keluar dewan DYMM
sultan perak ke pentas di raja
: persembahan kawat senjata
; keberangkatan DYMM sultan perak ke
Geleri Pameran
: sessi fotografi di raja

12.00: keberangkatan DYMM sultan perak
ke Dewan Santapan Diraja
; keberangkatan pulang DYMM sultan
perak
: YAB menteri besar meninggalkan majlis

1.00 :bersurai



Actions

Information

9 responses

23 07 2007
al

its on 18th of August 07

23 07 2007
ezman

seronokkah ia????
i may be going if possible…
K.I.V

25 07 2007
MeSHiQ

marilah pergi ezman. slps itu kita bolehlah singgah cc untuk bermain counter strike ataupun tepon untuk bermain pool

27 07 2007
aini chanteque

ehhh..
waktu tu aku da midterm laaa…
tp ader pojek besar la plak..

29 07 2007
al

mari pergi!!

31 07 2007
ezman_da_bomb

ko ni mcm2 hal aar aini…
weh megat.. ko ade hati ke nk lawan tepon ngn aku…
jgn buat hal la wei… kalah bayau aaar kalo ade beran…
7 frame…

2 08 2007
aini chanteque

ko ni ezman..
trlalu bnyak di mrate tmpat..
bosan aku

14 08 2007
ezman best saja

ape la ko ni..
da tak dpt pegi ko nak jeles ngn org kan..
tak pasal2 nk nyampah ngn aku..
tpok skli dahi tu sdap kut..

15 08 2007
a r e z

batik?? omg!!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: